TERMENI SI CONDITII

Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului www.modestyle.ro

0. INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.modestyle.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

1. DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Site-ului www.modestyle.ro este un site de prezentare a firmei S.C. MoDe Beauty Style S.R.L. (denumită în continuare MoDeStyle) precum și a serviciilor oferite de catre aceasta.
Toate informaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea MoDeStyle, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.
Întregul conţinut al site-ului www.modestyle.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de MoDeStyle. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea MoDeStyle.
Accesul si utilizarea paginii www.modestyle.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor si rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.
Informațiile prezente pe site-ul www.modestyle.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginilor site-ului www.modestyle.ro pentru folosința dvs personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, site-ului www.modestyle.ro poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților MoDeStyle.

2. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor şi serviciilor MoDeStyle.
MoDeStyle nu va acorda nici o garanţie referitoare la:
– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.
Astfel, MoDeStyle nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la activitățile și serviciile MoDeStyle, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.modestyle.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea MoDeStyle în lipsa unor acorduri ulterioare.

3. OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.
MoDeStyle nu poate garanta că paginile site-ului site-ului www.modestyle.ro nu conţin erori, şi asigură că va depune toate eforturile pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.
Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile prezentate în site este rugată să contacteze MoDeStyle prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

4. INFORMAŢII PERSONALE

Când, prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceast lucru are ca scop identificarea dvs și posibilitatea de a vă contacta pentru a vă răspunde solicitărilor.
Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, număr de telefon) precum și adresă de e-mail.
Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

5. COMUNICAREA CU VIZITATORII SITE-ULUI

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: adresă de e-mail si număr de telefon.
Această contactare are loc pentru a cere informații despre serviciile noastre, pentru a ne solicita oferte de preț, pentru a ne consulta pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre.
Inițierea contactului de către d-voastră reprezintă consimțământul d-voastră pentru a vi se răspunde, a vi se furniza informațiile, a primi detalii sau orice informație solicitată.
Ulterior desfășurării comunicării inițiale, MoDeStyle își stabilește ca interes legitim posibilitatea de a vă transmite și comunica informații ulterioare, relevante solicitării dvs, fără a avea caracter de newsletter. Aceste informații vor viza numai aspectele care au legătură cu tematica discutată. Comunicarea se va realiza prin intermediul adresei de email sau a numărului de telefon.
În acest sens MoDeStyle și-a stabilit un termen rezonabil de prelucrare ulterioară de 36 de luni de la data inițierii comunicării.

6. LEGĂTURI CU ALTE SITE-URI

Prezentul site conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de MoDeStyle utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa: YouTune si FaceBook. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.
MoDeStyle nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

7. INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.modestyle.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către MoDeStyle în vederea soluţionării de către MoDeStyle a întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea Formularul de contact din site).
MoDeStyle va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.
Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dvs în conformitate cu directivele GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dvs referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul Formularului de contact din site.

Scroll to top
Call Now Button